Gastenboek


Op zoek naar een X5 kwam ik uit bij Pierre Janssen in Winkel. Ik heb berichtjes gestuurd en meteen antwoord gekregen op donderdag. Meteen afspraak gemaakt op vrijdagavond, was voor mij nog 170 km rijden, de auto stond te stralen in de showroom en de afhandeling geschiedde volgens de berichten die hij had gestuurd. De terugweg was genieten geblazen en de herinnering aan deze vrolijke eerlijke dealer is als zeer prettig en ik kom de volgende keer zo weer uit de andere kant van het land rijden.

Laurens

Beste toekomstige koper/koopster,

U twijfelt of u een auto bij garage Janssen moet kopen? Niet aan twijfelen gewoon doen! Nadat mijn 16 oude auto het begaf, moest ik met pijn in het hart op zoek naar een andere. Nadat ik een auto had gevonden, een prachtige Nissan Pixo ben ik bij garage Janssen langsgegaan en binnen een uur was ik overtuigd, uiteraard met de angst of hij onder de motorkap hetzelfde resultaat gaf als hoe de buitenkant eruit zag. Pierre merkte mijn angst ook op en bood mij gratis een maand extra garantie aan, waarna ik overtuigd was. Omdat deze auto een stuk nieuwer is dan mijn oude, moet je weer wennen aan alle nieuwe geluiden en vooral het starten doet hij anders dan ik gewend ben, dus toch even gevraagd of hij even wilde kijken. Pierre kwam uit Winkel vandaan langs om te kijken en zei mij dat dit gewoon goed was. Later nog een berichtje ontvangen of mijn auto nog steeds beviel en dat is zeker het geval, maar ik twijfelde nog steeds of bepaalde kleine dingetjes bij de nieuwigheid hoorde of dat dit echt niet goed was. Hij gaf aan om toch even langs te komen in de garage om dit te laten checken en dat gaan we morgen doen.
Dus ik kan echt zeggen dat ik tot nu toe erg tevreden ben over de auto maar voor mij nog belangrijker de geboden service..
Met vriendelijke groet,

Bianca

Waarde Heer Janssen, Wij zijn blij met de koop van de Toyota Yaris en hopen er nog lang plezier aan te beleven. De probleempjes bij de afwikkeling van overdracht heeft u adequaat opgelost en wij willen onze tevredenheid hierbij kenbaar maken.
Met vriendelijke groet,
Frans en Tiny Jansen

19-01-2017

Vorige week vanuit het hoge noorden richting swinkel gereden voor een Ford fiesta Titanium uit 2010. Wij werden daar vriendelijk ontvangen door de eigenaar Pierre.
Nadat wij een proefrit hadden gedaan en wij eens waren geworden over wat wij moesten bij betalen, konden wij een week later de auto ophalen.
Op de terug reis hoorde wij een rare tik in het stuur, na een telefoontje is dat keurig opgelost.
Pjanssen occasions is een prima dealer met veel aanbod in jong gebruikte auto's.

gr fam schaper

Een auto kopen bij pierre is zeer aan te raden,duidelijk verhaal,nette inruilprijs,vriendelijk geholpen,komt afspraken na,kortom op zoek naar een prima autobedrijf rij dan zeker even naar pierre en loop binnen,vrijblijvend ook geen probleem. Sylvia

Wij waren opzoek naar een andere auto en aangezien we al 1 Ford Fiesta hadden was de keuze snel gemaakt om er nog 1 aan te schaffen alleen dan een andere uitvoering. Via marktplaats kwamen we deze mooie Ford Fiesta RS Sport tegen. Dus na mail contact toch even er naar toe gereden vanaf Amersfoort om de auto te bekijken. Pierre heeft ons een goeie prijs voor onze cabrio terug gegeven en hebben we na een rondje gereden te hebben besloten de auto te kopen. Na 2 weken konden we de Ford ophalen en alles was netjes geregeld de auto was mooi schoon van binnen en buiten en ook kregen we er een setje winterbanden bij. Al met al goeie service en ga de volgende keer zeker weer bij Pierre kijken als we een andere auto nodig hebben.
Groetjes Jaime

Review ervaring met Pierre Janssen Occasions te Winkel.
Via marktplaats bij Pierre Janssen uitgekomen op zoek naar een VW polo. Na mail contact contact afspraak gemaakt voor een proefrit met een VW Polo die vanuit Duitsland was geïmporteerd met een duidelijk verhaal. Boekjes aanwezig auto was prima in orde. Kleine pitjes in de deur als gevolg van parkeer schade werden zonder problemen opgelost. Pierre kwam hier overigens vooraf al mee want zelf zagen we dit nauwelijks. Ook het omwisselen van 4 winter banden naar 4 zomerbanden werd opgelost. De afhandeling verliep soepel veel vertrouwen . Ik zou zonder problemen weer een auto aldaar kopen.
Jacobus Zaandam.

Zaterdag hebben wij onze Opel Corsa op gehaald. En zijn zeer tevreden. De auto is zeer netjes afgeleverd, We zijn goed op de hoogte gehouden met alles. Dus al met al een mooie auto en een goede service! Wij hopen veel rij plezier te beleven aan onze auto.

Ik heb een blauwe Ford Fiesta sport gekocht bij Pierre, In eerste instantie hadden we zo onze twijfels wat betreft vertrouwen, maar deze zijn totaal weggenomen door de manier waarop Pierre ons op de hoogte hield en met de zaken omging. Het duurde iets langer met het regelen van het kenteken doordat we in de periode van kerst zaten waardoor er een kleinere bezetting is bij de RDW en het allemaal iets langer duurt. Toch hield Pierre ons goed op de hoogte van de stand van zaken en alles is keurig verlopen. Met de prijs zijn we overeengekomen doordat Pierre hierin tegemoet kwam met het aanbieden van een uitgebreidere AUTOTRUST garantiepakket. Al bij al was het fijn om zaken te doen met Pierre en ik ben blij met mijn nieuwe auto! :) M.v.g. Ricky

Ik heb op een prettige manier kunnen onderhandelen met Pierre. Ben erg tevreden met de Opel Corsa! Ik werd via email contact goed op de hoogte gehouden betreft de afhandeling bij het RDW en apk. Als ik vragen had werden deze ook snel en duidelijk beantwoord. De auto werd in zeer nette staat afgeleverd en kreeg er zelfs winterbanden bij! Goede en vriendelijke service!

Mvg,
Monique

Onlangs heb ik een Suzuki Swift 1.6 Sport gekocht bij Pierre Janssen en ben er erg blij mee! Ik ben netjes en duidelijk te woord gestaan. De keus was snel gemaakt om deze, van buiten en van binnen, zeer nette en soepel rijdende auto aan te schaffen. De prijs was in mijn ogen eerlijk en ik kreeg er ook nog bijna nieuwe winterbanden inclusief velgen bij. Het rijden in de auto is een feestje en ik hoop nog veel veilige km's te maken! Bedankt!

Mvg,
Ilse

Hallo. Even een reactie op handelsonderneming p.janssen. Onlangs heb ik een chevrolet Spark bij hem gekocht, we hebben veel via de mail gedaan omdat de afstand van huis naar Heerhugowaard een beetje te ver was. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Op de dag van ophalen stond de Spark en de koffie netjes klaar. Gr. Jordens

Beste Pierre,

Ik ben zeer tevreden met mijn Mitsubishi Colt. Een goede auto voor een goede prijs. Ik ben ook zeer tevreden over de manier waarop ik op de hoogte werd gehouden over de voortgang v.w.b. invoer, keuringen en onderhoud.

Deze klantvriendelijkheid kom je niet vaak tegen in de autobranche. Een verademing. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ik zal je dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Tenslotte wens ik je veel succes met je bedrijf.

De hartelijke groeten.

Wim van Velzen.

Hallo.

Even een reactie op handelsonderneming p.janssen. Onlangs heb ik een chevrolet Spark bij hem gekocht, we hebben veel via de mail gedaan omdat de afstand van huis naar Heerhugowaard een beetje te ver was. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Op de dag van ophalen stond de Spark en de koffie netjes klaar.

Gr. Jordens

Vandaag een Ford Fiesta gekocht in Heerhugowaard bij Pierre. Eerder deze week was ik al wezen kijken en had ik ook een proefrit mogen maken met de speciale Ford Fiesta Sport. Bij aankomst viel het al op dat het om een zeer nette en een complete auto ging, practisch van alle luxe voorzien. Na de testrit werd ik alleen maar positiever, auto reed als nieuw, ook al ging het om een geimporteerde auto. Onderhoud en boekjes waren netjes in orde, kortom auto reed perfect en zeer vlot. Die middag toch besloten om tot aankoop van de Fiesta over te gaan, nadat we samen uit de prijs waren gekomen. Auto heeft netjes een grote beurt en een nwe apk gekregen en werd nog even helemaal gecheckt. Bij het ophalen kregen we een lekker bakje koffie en na een praatje te hebben gemaakt konden we gelukkig pinnen bij Pierre, ideaal. Van de terugreis heb ik super genoten in de Ford Fiesta Sport Supercharger, wat een koppel en vermogen, weinig kilos, gewoon super.

Met Pierre kun je goed zaken doen, eerlijke zaken, geen flauwekul, hij doet gewoon wat hij zegt. Hij probeert je de auto niet " aan te smeren " maar legt de keuze bij jezelf, Verder is het een eerlijke kerel die je in mijn ogen nooit zal bedonderen.

Pierre bedankt voor het fijne zaken doen, super.

Mvg. Roy

Het mooie weer kwam eraan, dus onlangs besloot ik op zoek te gaan naar een cabrio. Ik had een bepaald bedrag te besteden en heb Marktplaats afgespeurd op zoek naar een geschikte wagen. Zodoende kwam ik terecht bij Pierre Janssen Occasions te Winkel. Hij had een cabrio in de aanbieding, die naar verhouding van het bouwjaar, de gereden kilometers en de prijs zeer gunstig afstak bij zijn collega's. Ik heb hem gebeld en een bezichtigingsafspraak gemaakt. Door de telefoon kreeg ik al een prettige indruk van deze man. Zijn verhaal over de auto klonk reeel. Bij de bezichtiging nam hij alle tijd voor mij en hij gaf uitgebreide informatie over de auto, zonder dwingend over te komen. De auto zag er goed uit. Dit bevestigde het gevoel dat ik eerder had bij het telefonische contact. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb de auto aangeschaft, met garantie en tot heden heb ik daar geen spijt van. Daarom kan ik anderen van harte aanbevelen om bij Pierre Janssen een auto te kopen. Hij is betrouwbaar en denkt met je mee. Je kunt hem zelfs een zoekopdracht geven als je overweegt een gebruikte auto van een bepaald type aan te schaffen. Mocht ik in de toekomst beslissen om over te stappen op een andere auto, dan zal ik niet aarzelen om contact op te nemen met Pierre. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Via Marktplaats mijn Daewoo Kalos ingeruild voor een Honda Jazz bij onderneming P.Janssen. Omdat ik niet in de buurt woon is de communicatie verlopen via mail en app. Toen ik de auto kwam ophalen is alles netjes afgehandeld. Pierre is erg eerlijk en duidelijk. Kwaliteit van de verkoop producten vind hij erg belangrijk. Geen aansmeerder, geen valse beloftes. Je kunt er met gerust hart een auto kopen. Topbedrijf!!

Mayke Farber

Eindelijk heb ik mijn new occasion, en prachtig uitziende secure rijdende Daihatsu Sirion. Naar 8 maanden zoeken, en veel autodealers tegen te zijn gekomen in het randstad. Ben ik aan gekomen bij, de heer P Janssen in het Kleijn dorpje Winkel, in Noord Holland. Wat een beademing. De heer Janssen was bewust van het feite dat in en dorp, je moet het hebben van je reputatie. Ik had niet en verkoper tegen over mij, maar en auto liefhebber. Hij was trots op zijn zak en de voorraad auto's dat hij had staan. Naar een proefrit ik was zeer tevreden met het auto van mijn keuze . Ik heb duidelijk informatie gekregen, en antwoord op alle mijn vragen. Ik zat vol met stress want het was en grote beslissing voor mij. De heer Janssen, heeft tijd gemaakt om samen met mij alle onderhoud boekjes door te gaan. Onder het genot van een lekker kopje Koffie, heb ik de tijd en de ruimte gehad zonder enige druk van zijn kant. Zelf tot mijn beslissing te komen.

Mijn ervaring is dat het zeer de moeten waarde was. Om kilometers omrijden om bij P Janssen occasions te komen. Als ik en splinter nieuw auto aan het kopen was, had ik niet meer aandacht kunnen wensen.

E. McEleney, Rijswijk, Zuid Holland